jump to navigation

Street Art Tour 2016 elektriciteitshuisje Regentesselaan december 25, 2016

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , ,
trackback

 

Nieuwe Street Art Stroomhuisjes in Segbroek

Den HaagFM 25.12.2016 Aan de Regentesselaan en aan de Newtonstraat zijn twee transformatorhuisjes voorzien van Street Art. Het is onderdeel van de The Hague Street Art Tour, waarbij ongeveer veertig elektriciteitshuisjes in Segbroek van kunst zijn voorzien.

De tour is een samenwerkingsproject van stadsdeel Segbroek, het Gemeentemuseum en The Hague Street Art. “Het is bedoeld om de wijk wat meer te belichten, maar het heeft ook een preventieve werking. De huisjes zijn gewilde objecten om te bekladden en te beplakken, maar in de graffitiscene is dat ‘not done’ als er een mooie ‘piece’ op gemaakt is”, zegt projectleider Ringo Mollinger (midden op grote foto).

the hague streetart logo

Het kunstwerk van Sophia den Breems (links) aan de Regentesselaan werd onthuld door stadsdeeldirecteur Annet de Graaf (rechts). Op het huisje zijn wetenschappers, zoals Newton, Einstein en Descartes, afgebeeld. In de wijk zijn er straten naar hen vernoemd. …lees meer

Nieuwe versierde huisjes laten Haagse lanen stralen

AD 23.12.2016 Kunstenares Sophia den Breems poseert voor het elektriciteitshuisje aan de Regentesselaan, dat zij heeft beschilderd in het kader van het project ‘The Hague Street Art’.

Afgelopen woensdag werd deze nieuwe aanwinst onthuld aan de Newtonstraat, samen met een creatie van haar collega Sjors Kouthoofd. De met graffitykunst versierde huisjes maken deel uit van de ‘Street Art Tour’ die zich over de stad verspreidt.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: