jump to navigation

De eerste graffiti-carrousel Van Heutszstraat in Den Haag mei 23, 2015

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , ,
trackback

Buurthuis van de Toekomst PuntZuid.

Den Haag opent vrijdag 5 juni 2015 de eerste graffiti-carrousel van Nederland. Het Buurthuis van de Toekomst PuntZuid in de Van Heutszstraat in Den Haag biedt op deze manier een alternatief voor illegaal graffiti spuiten.
meer over Graffiti

zie ook: The Hague Street Art Tour – Graffitigallerij in Den Haag

Eerste graffiti-carrousel van Nederland geopend

Den HaagFM 06.06.2015  Den Haag heeft de eerste graffiti-carrousel van Nederland. Wethouder Joris Wijsmuller opende vrijdag de zesde legale graffiti locatie (LGL) in Den Haag. De carrousel onderscheidt zich van de andere vijf LGL’s doordat het niet één muur is maar een zuil met acht vlakken die kan ronddraaien. De carrousel staat op de binnenplaats van Buurthuis PuntZuid aan de Van Heutszstraat.

Het Haags Graffiti Platform wil in elk stadsdeel een legale graffitiplek om zo een goed alternatief voor illegale graffiti te bieden. Sinds de opening van de eerste LGL is gebleken dat deze zeer goed gebruikt worden en ook meehelpen in de strijd tegen overlast van illegale graffiti. …lees meer

Den Haag krijgt eerste graffiti-carrousel van Nederland

Den HaagFM 22.05.2015 Den Haag opent vrijdag 5 juni de eerste graffiti-carrousel van Nederland. Het Buurthuis van de Toekomst PuntZuid in de Van Heutszstraat biedt op deze manier een alternatief voor illegaal graffiti spuiten.

In Den Haag zijn vijf al plekken waar je legaal graffiti op de muur mag spuiten. De carrousel onderscheidt zich van deze plekken omdat hij uit acht muren bestaat.

Rondom de opening van de graffiti-carrousel organiseert Punt-Zuid activiteiten voor jongeren. Zo kun je onder andere workshops volgen in breakdance, rap en graffiti. …lees meer

Legaal spuiten op graffiti-carrousel in de Van Heutszstraat in Den Haag

RTVWEST 21.05.2015  Den Haag opent vrijdag 5 juni de eerste graffiti-carrousel van Nederland. Het Buurthuis van de Toekomst PuntZuid in de Van Heutszstraat in Den Haag biedt op deze manier een alternatief voor illegaal graffiti spuiten.

In Den Haag zijn vijf al plekken waar je legaal graffiti op de muur mag spuiten. De carrousel onderscheidt zich van deze plekken omdat hij uit acht muren bestaat.

Rond om de opening van de graffiti-carrousel organiseert Punt-Zuid ook activiteiten voor jongeren. Zo kun je onder andere workshops voeren in breakdance, rap en (hoe kan het ook anders) graffiti spuiten. Lees verder

gerelateerde artikelen;

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: