jump to navigation

Graffiti en aanpak Haagse stadsentrees januari 9, 2015

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , , ,
trackback

Cees Pluimgraaff CDA

Vorige week maakte de gemeente bekend dat zij de komende vier jaar achttien miljoen investeert in het opknappen van de stadentrees. “Het CDA is zeer blij met deze broodnodige investering”, zegt Cees Pluimgraaff van het CDA. “Het is belangrijk dat bezoekers met plezier onze stad inkomen en zich welkom voelen.”

 

CDA: “Vergeet graffiti niet bij aanpak stadsentrees”

Den HaagFM 07.01.2015 Het CDA in de Haagse gemeenteraad wil dat de gemeente bij het opknappen van de stadsentrees meer aandacht besteedt aan het aanpakken van graffiti.

Vorige week maakte de gemeente bekend dat zij de komende vier jaar achttien miljoen investeert in het opknappen van de stadentrees. “Het CDA is zeer blij met deze broodnodige investering”, zegt Cees Pluimgraaff van het CDA. “Het is belangrijk dat bezoekers met plezier onze stad inkomen en zich welkom voelen.” De wethouder vergeet in zijn aanpak volgens Pluimgraaff echter één van de grootste vervuilers van de stadentrees: graffiti. “Een zeer grote ergernis van menig bewoner en bezoeker”, zegt Pluimgraaff. “Ook al doet de gemeente veel om graffiti in de stad te verwijderen, langs het spoor en langs grote wegen zijn nog steeds veel objecten door graffiti vervuild.”

Het CDA stelt voor dat wanneer de gemeente de negen belangrijkste toegangswegen een make-over geeft door onder andere mooiere bestrating, nieuwe verlichting, betere wegwijzers, modieuze bankjes en een overzichtelijke inrichting, zij ook meer aandacht besteedt aan het verwijderen van graffiti. “Het doel wordt anders niet behaald”, waarschuwt Pluimgraaff. …lees meer

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: