jump to navigation

Mandela’s bekende uitspraken in Haags straatbeeld juli 14, 2014

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , , , ,
trackback

 Koperen tableau op de Veenkade en de Zorgvlietstraat.

Het gaat om een koperen tableau met uitgesneden letters van de quote ‘Wat telt in het leven is niet het feit dat we hebben geleefd. Het is het verschil dat we hebben gemaakt voor het leven van anderen dat de betekenis bepaalt’.

‘Er komen tien van dit soort quotes van Nelson Mandela maar we hadden maar geld voor één. Daarom beginnen we met fondsenwerving om alle tien de kunstwerken mogelijk te maken’, zegt Marco Fehres van de Stichting Standbeeld Nelson Mandela Den Haag. De stichting wil dat het gedachtegoed van Mandela bewaard blijft en dat jong en oud zich kunnen laten inspireren door zijn ideeën.

Plateau met uitspraak Nelson Mandela onthuld

Den HaagFM 20.07.2014 In Den Haag komen op meerdere plaatsen kunstwerken met bekende uitspraken van Nelson Mandela te hangen. Het eerste citaat werd vrijdag, Mandela’s geboortedag, onthuld op de hoek van de Veenkade en de Zorgvlietstraat.

Het gaat om een koperen tableau met uitgesneden letters van de quote “Wat telt in het leven is niet het feit dat we hebben geleefd. Het is het verschil dat we hebben gemaakt voor het leven van anderen dat de betekenis bepaalt”.

“Er komen tien van dit soort quotes van Nelson Mandela maar we hadden maar geld voor één. Daarom beginnen we met fondsenwerving om alle tien de kunstwerken mogelijk te maken”, zegt Marco Fehres van de Stichting Standbeeld Nelson Mandela Den Haag. De stichting wil dat het gedachtegoed van Mandela bewaard blijft en dat jong en oud zich kunnen laten inspireren door zijn ideeën. …lees meer

Plateau met Mandela’s uitspraken onthult in Den Haag

Den HaagFM 15.07.2014 In Den Haag komen op meerdere plaatsen kunstwerken met bekende uitspraken van Nelson Mandela in het straatbeeld. Het eerste citaat wordt vrijdag 18 juli, Mandela’s geboortedag, onthuld op de hoek van de Veenkade en de Zorgvlietstraat.

Het gaat om een koperen tableau met uitgesneden letters van de quote “Wat telt in het leven is niet het feit dat we hebben geleefd. Het is het verschil dat we hebben gemaakt voor het leven van anderen dat de betekenis bepaalt”. …lees meer

Mandela’s bekende uitspraken in Haags straatbeeld

RTVWEST 14.07.2014 In Den Haag komen op meerdere plaatsen kunstwerken met bekende uitspraken van Nelson Mandela in het straatbeeld. Het eerste citaat wordt vrijdag 18 juli, Mandela’s geboortedag, onthuld op de hoek van de Veenkade en de Zorgvlietstraat.  … Lees verder

Gerelateerde artikelen;

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: