jump to navigation

Fossiel van 450 kg Elephant Butte State Park New Mexico juni 15, 2014

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , ,
trackback

Fossiel

Het fossiel van 450 kilo kwam aan het licht nadat een grote hoeveelheid water uit het meer was gepompt, waarmee delen van New Mexico en Texas konden worden geïrrigeerd. Het schoonmaken van de mammoetschedel zal ongeveer een half jaar gaan duren. Daarna kunnen de paleontologen een onderzoek beginnen. ‘Ik kom hier al 20 jaar, maar ik heb nog nooit zoiets gezien’, aldus paleontoloog en curator Gary Morgan van het natuurkundig museum van New Mexico.

Follow Prehistoric elephant fossil found at Elephant Butte #coincidence http://bit.ly/elephantbutte  #NewMexico11:06 PM – 12 Jun 2014

Feestgangers vinden fossiel

Telegraaf 14.06.2014  Een vrijgezellenfeestje aan de rand van een meer in de Amerikaanse staat New Mexico heeft geleid tot de vondst van een 10 miljoen jaar oud fossiel. De feestgangers stuitten op de 1,5 meter diep begraven schedel van een mammoet, compleet met slagtanden, in het Elephant Butte State Park op zo’n 250 kilometer van de stad Albuquerque.

10 miljoen jaar oud fossiel van mammoetschedel ontdekt

Trouw 14.06.2014 Een vrijgezellenfeestje aan de rand van een meer in de Amerikaanse staat New Mexico heeft geleid tot de vondst van een 10 miljoen jaar oud fossiel. De feestgangers stuitten op de 1,5 meter diep begraven schedel van een mammoet, compleet met slagtanden, in het Elephant Butte State Park op zo’n 250 kilometer van de stad Albuquerque.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: