jump to navigation

CDA – aanpak illegale graffiti februari 26, 2014

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , , , , , , , ,
trackback

Aanpak lelijke graffiti op geluidsschermen en in tunneltjes

De christen-democraten hebben samen en plan opgesteld voor een effectievere aanpak van graffiti op stations, langs het spoor en bij tunnels en viaducten.

CDA wil meer actie tegen graffiti

RTVWEST 26.02.2014 De lelijke graffiti op geluidsschermen en in tunneltjes in de omgeving van stations moet binnen 24 uur worden weggehaald om Nederland er wat mooier uit te laten zien.

Dat vindt het CDA in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Oegstgeest, Leidschendam-Voorburg en Gouda en het Tweede Kamerlid Sander de Rouwe. De christen-democraten hebben samen en plan opgesteld voor een effectievere aanpak van graffiti op stations, langs het spoor en bij tunnels en viaducten. Lees verder

CDA wil meer actie tegen graffiti

Den HaagFM 26.02.2014 Illegale graffiti op geluidsschermen en in tunneltjes in de omgeving van stations moet binnen 24 uur worden weggehaald om Nederland er wat mooier uit te laten zien.

Dat vindt het CDA in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Oegstgeest, Leidschendam-Voorburg en Gouda en het Tweede Kamerlid Sander de Rouwe. Ze hebben samen een plan opgesteld voor een effectievere aanpak van graffiti. Het Haagse CDA-raadslid Cees Pluimgraaff vindt dat een van de belangrijkste dingen die moet worden geregeld is dat er meer duidelijkheid komt over wie verantwoordelijk is voor de verwijdering. …lees meer

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: