jump to navigation

George W. Bush wordt schilder maart 9, 2013

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , , , ,
trackback

Bekijk hier de nieuwste schilderijen van George W. Bush

Elsevier 22.03.2013 Er zijn nieuwe foto’s verschenen van schilderijen gemaakt door oud-president George W. Bush. In februari doken er ook al foto’s op van schilderijen van Bush, nadat er was ingebroken in zijn e-mailaccount. De mailaccount van de Amerikaanse oud-president was gekraakt door een hacker die zichzelf Guccifer noemt. Hij publiceerde destijds persoonlijke foto’s en berichten van de familie Bush.

zie ook

George W. Bush de hondenschilder

Trouw 09.03.2013 Voor veel wereldleiders is het een voorname levensvraag: hoe zal ik worden herinnerd? Haalt die ene wervelende toespraak de geschiedenisboekjes, of word ik afgerekend op die mislukte buitenlandse interventie? Dat het niet altijd om daden tijdens de actieve loopbaan hoeft te gaan, bewijst George W. Bush.

Bush schildert tegenwoordig, en ‘kan nog wel eens een hele grote worden’  – Video

NRC 09.03.2013 Bonnie Flood geeft schilderles, en gedurende een volle maand deed ze dat zes uur per dag aan de voorganger van Obama: George W. Bush. En tegenover FOX News verklaart ze dat hij de boeken in zal gaan als groot schilder: “Hij legt zijn hele hart erin! ”Lees verder

George Bush  nu kunstenaar

Telegraaf 09.03.2013 De voormalige Amerikaanse president George Bush junior (66) gaat de geschiedenis in als een groot kunstschilder. Dit heeft zijn lerares kunstschilderen, Bonnie Flood, tegen media in Atlanta gezegd. Volgens Flood is Bush een vlotte en begaafde leerling.

‘George W. Bush gaat geschiedenis in als groot kunstschilder’

Trouw 09.03.2013 De voormalige Amerikaanse president George Bush junior (66) gaat de geschiedenis in als een groot kunstschilder. Dit heeft zijn lerares kunstschilderen, Bonnie Flood, tegen media in Atlanta gezegd. Volgens Flood is Bush een vlotte en begaafde leerling.

Advertenties

Reacties»

1. George W. Bush als kunstschilder | Kunst in de Wijk - februari 25, 2014

[…] zie ook: George W. Bush wordt schilder […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: