jump to navigation

“Oude man met baard” van Rembrandt ontdekt december 3, 2011

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , ,
trackback

Oude man met baard.

De meester schilderde het omstreeks 1630, aan het eind van zijn Leidse periode.

Nieuw schilderij van Rembrandt ontdekt

RTVWEST 02.12.2011 LEIDEN – Onderzoekers hebben een tot nu onbekend schilderij van Rembrandt van Rijn ontdekt. Het kleine paneel Oude man met baard kan aan de beroemde Leidse schilder worden toegeschreven, stelde Rembrandtkenner Ernst van de Wetering vrijdag.  Lees verder

Nieuwe Rembrandt ontdekt

Telegraaf 02.12.2011 Onderzoekers hebben een tot nu onbekend schilderij van Rembrandt ontdekt. Het kleine paneel Oude man met baard kan aan de beroemde schilder worden toegeschreven, stelde Rembrandtkenner Ernst van de Wetering vrijdag in het Rembrandthuis in Amsterdam. De meester schilderde het omstreeks 1630, aan het eind van zijn Leidse periode.  

Nieuw schilderij van Rembrandt ontdekt

De Pers 02.12.2011 Onderzoekers hebben een tot nu onbekend schilderij van Rembrandt ontdekt. Het kleine paneel Oude man met baard kan aan de beroemde schilder worden toegeschreven, stelde Rembrandtkenner Ernst van de Wetering vrijdag in het Rembrandthuis in Amsterdam. De meester schilderde het omstreeks 1630, aan het eind van zijn Leidse periode.

Nieuw schilderij van Rembrandt ontdekt

NU 02.12.2011 Het kleine paneel Oude man met baard kan aan de beroemde schilder worden toegeschreven, stelde Rembrandtkenner Ernst van de Wetering vrijdag in het Rembrandthuis in Amsterdam. De meester schilderde het omstreeks 1630, aan het eind van zijn Leidse periode.  

Nieuwe Rembrandt ontdekt

Metro 02.12.2011 Onderzoekers hebben een tot nu onbekend schilderij van Rembrandt ontdekt. Het kleine paneel Oude man met baard kan aan de beroemde schilder worden toegeschreven, stelde Rembrandtkenner Ernst van de Wetering vrijdag in het Rembrandthuis in Amsterdam. De meester schilderde het omstreeks 1630, aan het eind van zijn Leidse periode.

Nieuw schilderij van Rembrandt ontdekt

02.12.2011 Onderzoekers hebben een tot nu onbekend schilderij van Rembrandt ontdekt. Het kleine paneel Oude man met baard kan aan de beroemde schilder worden toegeschreven, stelde Rembrandtkenner Ernst van de Wetering vrijdag in het Rembrandthuis in Amsterdam. De meester schilderde het omstreeks 1630, aan het eind van zijn Leidse periode.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: