jump to navigation

Theatergroep Siberia online met nieuwe site september 25, 2011

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , ,
trackback

Theatergroep Siberia.

Theatergroep Siberia

De nieuwe site van theatergroep Siberia is maandagochtend 19 september online gegaan! Er zijn veel verbeteringen ten opzichte van de vorige site. Een overzichtelijke agendafunctie, sociale media neemt een belangrijke plek in en er is goed nagedacht over de vindbaarheid. Ook de vormgeving is flink aangepakt en daardoor totaal anders, allemaal dankzij studio Bravebox. Bekijk hem zelf op www.theatergroepsiberia.nl.

Agendafunctie
Op de nieuwe site is een agendafunctie gecreëerd, hierdoor zijn alle voorstellingen van het komende seizoen in een oogopslag zichtbaar. De bezoekers hebben de mogelijkheid om de agenda te filteren op voorstelling en type voorstelling. Kaartjes reserveren is tegenwoordig ook heel snel gedaan, er staat naast de voorstelling een icoontje in de vorm van een ticket waardoor wordt doorgelinkt naar de site van het desbetreffende theater. Ook is er de mogelijkheid om in de agenda een pagina te bekijken van een bepaald theater, zo ziet men met een klik op de muis alle voorstellingen van theatergroep Siberia die daar zullen spelen.

Pers
Er is een apart kopje ‘pers’ gerealiseerd waaronder persberichten, fotografie en downloads te vinden zijn. Wat eventueel ook interessant is voor de redactie zijn de quotes en reacties onder het kopje nieuws.

Sociale media
Op de nieuwe site kan men voorstellingen ‘delen’ met vrienden via sociale media als Twitter, Facebook en YouTube. Ook is er een ‘like’ button geplaatst en kan men binnenkort een E-card versturen naar vrienden. Twitter is gekoppeld aan de site waardoor de laatst geplaatste tweet op te homepage te zien is. Al met al proberen wij de verschillende sociale media kanalen optimaal te benutten en zo veel mogelijk met elkaar te verbinden.

Creatie
De vormgeving van de site is gedaan door Bravebox, een visual communication & multimedia design studio in Rotterdam. Een creatief duo dat kwaliteiten, studie- en werkervaringen bundelt en dat elkaar inspireert, aanvult en versterkt. Brabevox voorziet iedere klant van een gedegen communicatie advies en levert de maatproducten en/of diensten die daarbij passen.

Theatergroep Siberia
Theatergroep Siberia combineert jeugd- en jongerentheater met talentontwikkeling en maakt per seizoen vijf professionele en uitdagende theatervoorstellingen. Theatergroep Siberia gaat op zoek naar wat theater in deze tijd voor onze doelgroep kan betekenen. Theater dat midden in de maatschappelijke arena staat, theater waarin de verbeelding aan de macht is. Voorstellingen waarin jonge spelers schitteren naast toptalent. Theatergroep Siberia vertelt de verhalen van de grote stad. Rauwe verhalen, echte verhalen, mooie verhalen. Verhalen van nu.

di 4 oktober 2011 première Kamp Noord, Rotterdamse Schouwburg

Contact

pr/marketing
010 7420192
publiciteit@theatergroepsiberia.nl

aanwezig ma t/m do

Huis van Siberia
Banierstraat 1
3032 PA Rotterdam

T 010 240 98 46
F 010 265 45 83
E info@theatergroepsiberia.nl

www.theatergroepsiberia.nl

Theatergroep Siberia is ook te vinden op Facebook, YouTube, Flickr en Twitter.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: