jump to navigation

Het tuinhuisje van Roald Dahl september 14, 2011

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , ,
trackback

Roald Dahl (1916-1990) – Roald DahlWikipedia en meer ….

Om het in verval geraakte hutje te redden is volgens Sophie Dahl een half miljoen pond nodig. Zij vroeg dinsdagavond het publiek om hulp tijdens een uitzending van het BBC-programma Today. De publieke omroep werd vervolgens overstelpt met boze mailtjes van luisteraars die stelden dat de bepaald niet onbemiddelde nazaat van Dahl dat bedrag best zelf kan ophoesten.

 

Relletje rond tuinhuisje van Roald Dahl

14.09.2011 De schatrijke kleindochter van schrijver Roald Dahl (1916-1990) heeft zich de woede van veel Britten op de hals gehaald door op de radio om geld te vragen voor behoud van het tuinhuisje waarin haar opa zijn beroemde verhalen schreef. Dat berichtte dagblad The Telegraph woensdag.

Zie ook: Roald Dahl and the giant cheek – asking us to save his shed

Why the hell do we need an appeal to save Roald Dahl’s shed? Can’t his rich family cough up?

Lees ook: Familie wil schrijfhuis van Roald Dahl redden (13-09-11)

Relletje rond tuinhuisje van Roald Dahl

Metro 14.09.2011 LONDEN (ANP) De schatrijke kleindochter van schrijver Roald Dahl (1916-1990) heeft zich de woede van veel Britten op de hals gehaald door op de radio om geld te vragen voor behoud van het tuinhuisje waarin haar opa zijn beroemde verhalen schreef. Dat berichtte dagblad The Telegraph woensdag.

Relletje rond tuinhuisje van Roald Dahl

De Pers 14.09.2011 Om het in verval geraakte hutje te redden is volgens Sophie Dahl een half miljoen pond nodig. Zij vroeg dinsdagavond het publiek om hulp tijdens een uitzending van het BBC-programma Today. De publieke omroep werd vervolgens overstelpt met boze mailtjes van luisteraars die stelden dat de bepaald niet onbemiddelde nazaat van Dahl dat bedrag best zelf kan ophoesten.

Rel om tuinhuisje van Roald Dahl

Parool 14.09.2011 De schatrijke kleindochter van schrijver Roald Dahl (1916-1990) heeft zich de woede van veel Britten op de hals gehaald door op de radio om geld te vragen voor behoud van het tuinhuisje waarin haar opa zijn beroemde verhalen schreef. Dat berichtte dagblad The Telegraph vandaag.

Om het in verval geraakte hutje te redden, is volgens Sophie Dahl een half miljoen pond nodig. Zij vroeg gisteravond het publiek om hulp tijdens een uitzending van het BBC-programma Today.

Advertenties

Reacties»

1. tuinhuisje - september 26, 2011

A very nice post and I liked the way you have expressed the importance of Log Cabins in our life. I remember when I use to live in log cabins with my parents and enjoy the luxury of these wonderful houses. I came to your post via google and has subscribed it in my reader with a hope that you will post nice blogs like this over the coming days. Thank You

2. petermiedema - oktober 18, 2011

De wijze waarop het tuinhuisje moet worden behouden is niet toe te juichen. Maar het is wel een heel bijzonder monument van de literatuur en de wijze waarop Dahl daar werkte is fascinerend. Lees dit maar even: http://wp.me/p1zDUu-6p


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: