jump to navigation

Museumnacht Rotterdam maart 5, 2011

Posted by jandewandelaar in Uncategorized.
Tags: , , , , , , , , , , , ,
trackback

Schrijver en Rotterdammer Ernest van der Kwast geeft om 19.45 uur het startsein in het Museumpark.

Een optreden van geluidskunstenaar Edwin van der Heide moet het park daarna een andere dimensie geven. Naast tentoonstellingen en optredens zijn er allerlei culturele verrassingen, geïnspireerd op het thema 10 x 010.

Bekende en minder bekende musea zijn zaterdag open: van de welbekende Kunsthal tot het wat minder bekende Schaakstukken Museum of Feyenoordmuseum in de Kuip. Ook de ‘culturele supermarkt’ Roodkapje is geopend. Daar kunnen mensen shoppen tussen tentoonstellingen, films, optredens, lezingen, feestjes en alles „wat nog meer van belang is”.

Pindakaasvloer in Rotterdams museum – Video

Tiende verjaardag Rotterdamse Museumnacht

Metro 06.03.2011  ROTTERDAM (ANP) – Rotterdam pakte groots uit in de tiende editie van de Rotterdamse Museumnacht. Van zaterdagavond tot in…

Rotterdamse Museumnacht

Telegraaf 06.03.2011 Rotterdam pakte groots uit in de tiende editie van de Rotterdamse Museumnacht. Van zaterdagavond tot in de vroege uurtjes van zondag, openden 46 musea en galeries in de Maasstad hun deuren. Een woordvoerder van het evenement schatte het aantal bezoekers op 15.000.

Tiende verjaardag Rotterdamse Museumnacht

NU 06.03.2011 Rotterdam pakte groots uit in de tiende editie van de Rotterdamse Museumnacht. Van zaterdagavond tot in de vroege uurtjes van zondag, openden 46 musea en galeries in de Maasstad hun deuren.

Tiende verjaardag Rotterdamse Museumnacht

De Pers 06.03.2011 Rotterdam pakte groots uit in de tiende editie van de Rotterdamse Museumnacht. Van zaterdagavond tot in de vroege uurtjes van zondag, openden 46 musea en galeries in de Maasstad hun deuren. Een woordvoerder van het evenement schatte het aantal bezoekers op 15.000.

Museumnacht Rotterdam

Telegraaf 05.03.2011 De Rotterdamse Museumnacht bestaat tien jaar. Om dat te vieren doen bijna vijftig galeries, musea en andere instellingen zaterdag 5 maart mee aan de Rotterdamse Museumnacht, die wordt gehouden van 19.45 tot 02.00 uur.

Rotterdamse Museumnacht pakt weer uit

Trouw 05.03.2011 ROTTERDAM – De Rotterdamse Museumnacht bestaat tien jaar. Om dat te vieren doen bijna vijftig galeries, musea en andere instellingen zaterdag 5 …

Rotterdamse Museumnacht pakt weer uit

De Pers 05.03.2011 De Rotterdamse Museumnacht bestaat tien jaar. Om dat te vieren doen bijna vijftig galeries, musea en andere instellingen zaterdag 5 maart mee aan de Rotterdamse Museumnacht, die wordt gehouden van 19.45 tot 02.00 uur.

Rotterdamse Museumnacht pakt weer uit

Metro 05.03.2011 ROTTERDAM (ANP) – De Rotterdamse Museumnacht bestaat tien jaar. Om dat te vieren doen bijna vijftig galeries, musea en…

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: